1 – استخراج وآنالیز مواد غذایی جهت طبخ و توزیع.
2 – تهیه و تنظیم برنامه غذایی مطابق با آنالیز مواد غذایی و ارائه آن به پیمانکاران اداره تغذیه جهت خرید، پخت و توزیع و بارگذاری آن در سامانه رفاهی جهت رزرو کاربران محترم .
3 – نظارت بر عملکرد پیمانکاران خرید، پخت و توزیع.
4 – هماهنگی جهت خرید ملزومات، تعمیرات تجهیزات، تعمیرات عمرانی ( در کلیه سلف سرویس های دانشجویی و سالن های غذا خوری اساتید و کارکنان ).
5 – نظارت بر عملکرد ناظران تغذیه دانشجویی در کلیه دانشکده ها.
6 – نظارت بر پخت وتوزیع مناسب غذا و ارائه آن در سلف سرویس ها و خوابگاهها.
7 – تهیه صورت وضعیت عملکرد پیمانکاران اداره تغذیه و ارسال جهت پرداخت.
8 – نظارت و مدیریت بخش تغذیه در سامانه رفاهی دانشجویی.
9 – نظارت و هماهنگی با مدیرت مرکز بهداشت دانشگاه برای نظارت بر روی چک لیست های بهداشتی و رسیدگی بر بهداشت مواد غذایی.