وظایف و فعالیتهای اداره تغذیه

1 استخراج وآنالیز مواد غذایی جهت طبخ و توزیع.

2 تهیه و تنظیم برنامه غذایی مطابق با آنالیز مواد غذایی و ارائه آن به پیمانکاران اداره تغذیه جهت خرید، پخت و توزیع و بارگذاری آن در سامانه رفاهی جهت رزرو کاربران محترم .

3 نظارت بر عملکرد پیمانکاران خرید، پخت و توزیع.

4 هماهنگی جهت خرید ملزومات، تعمیرات تجهیزات، تعمیرات عمرانی ( در کلیه سلف سرویس های دانشجویی و سالن های غذا خوری اساتید و کارکنان ).

 5 نظارت بر عملکرد ناظران تغذیه دانشجویی در کلیه دانشکده ها.

6 نظارت بر پخت وتوزیع مناسب غذا و ارائه آن در سلف سرویس ها و خوابگاهها.

7 تهیه صورت وضعیت عملکرد پیمانکاران اداره تغذیه و ارسال جهت پرداخت.

8 نظارت و مدیریت بخش تغذیه در سامانه رفاهی دانشجویی.

9 نظارت و هماهنگی با مدیرت مرکز بهداشت دانشگاه برای نظارت بر روی چک لیست های بهداشتی و رسیدگی بر بهداشت مواد غذایی.


 

 

تاریخ به روز رسانی:
1400/10/21
تعداد بازدید:
3259
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.