دانشگاه صنعتی خواجه نصرالدین طوسی
|
۱۳۹۶ دوشنبه ۷ فروردين
 
وظايف و فعاليتهاي اداره تغذيه

وظايف و فعاليتهاي اداره تغذيه

1- تهيه برنامه غذايي هفتگي ، ماهانه، ايام امتحانات و ايام ماه مبارك رمضان براي اساتيد كاركنان و دانشجويان

2- آناليز غذاهاي ارائه شده در سلف ها بر اساس معيارهاي استاندارد

3- نظرسنجي از دانشجويان در مورد غذاهاي توزيع شده و اعمال نظرات آنها در تهيه برنامه غذايي

4- نظارت و كنترل مواد غذايي و نحوه نگهداري آنها در انبارها و سردخانه ها

5- نظارت كامل بر نحوه چگونگي پخت و پز و توزيع غذا در رستوران دانشكده ها

6- محاسبه آمارهاي غذاي توزيع شده و تنظيم صورت وضعيت عملكرد ماهيانه رستورانها و ژتون فروشي ها.

1393/12/12 تاریخ بروزرسانی
.کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی می باشد