وظايف و فعاليتها

وظايف و فعاليتهاي اداره تغذيه

1- تهيه برنامه غذايي هفتگي ، ماهانه، ايام امتحانات و ايام ماه مبارك رمضان براي اساتيد كاركنان و دانشجويان

2- آناليز غذاهاي ارائه شده در سلف ها بر اساس معيارهاي استاندارد

3- نظرسنجي از دانشجويان در مورد غذاهاي توزيع شده و اعمال نظرات آنها در تهيه برنامه غذايي

4- نظارت و كنترل مواد غذايي و نحوه نگهداري آنها در انبارها و سردخانه ها

5- نظارت كامل بر نحوه چگونگي پخت و پز و توزيع غذا در رستوران دانشكده ها

6- محاسبه آمارهاي غذاي توزيع شده و تنظيم صورت وضعيت عملكرد ماهيانه رستورانها و ژتون فروشي ها.

تاریخ به روز رسانی:
1393/12/12
تعداد بازدید:
1804
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.